За 2012 рік працівники воєнізованої охорони Одеської залізниці розкрили 71 випадок крадіжок


Дата публикации:





Упродовж 2012 року працівники воєнізованої охорони Одеської залізниці розкрили 71 випадок крадіжок на загальну суму 76 тис. 329 грн. і затримали 105 розкрадачів. За зазначеними фактами порушили 50 кримінальних та 15 адміністративних справ. Найбільше від зловмисників потерпає колійне господарство залізниці – за рік тут трапилося 50 випадків розкрадання майна.



Працівники воєнізованої охорони Одеської залізниці затримали 964 порушників за ходіння по коліях. Це на 175 випадків більше, ніж у 2011 році. 264 порушників було притягнуто до адміністративної відповідальності та оштрафовано.



Крім того, особовим складом воєнізованої охорони Одеської залізниці протягом 2012 року проводилася активна робота щодо перевірки приймальних пунктів металобрухту з метою виявлення таких, які працюють з порушенням Закону України «Про металобрухт». У ході проведених рейдів перевірено 247 пунктів, 8 з яких закрито.



Також залізничники спільно з працівниками воєнізованої охорони дбають про збереження вантажів вантажовідправників. Їхня робота спрямована на виявлення та попередження випадків розкрадання вантажів з вагонів відкритого типу під час руху поїздів. Особовий склад воєнізованої охорони супроводжує вантажі на усьому шляху прямування Одеською залізницею.



За сумлінну працю на залізничному транспорті, високий професійний рівень та вагомий внесок у розвиток служби відомчої воєнізованої охорони, забезпечення пожежної безпеки, схоронності вантажів й об’єктів від злочинних посягань до Дня відомчої воєнізованої охорони на Одеській залізниці було заохочено 25 працівників. Четверо працівників було нагороджено нагрудним знаком «Відмінник воєнізованої охорони». Решта працівників отримали подяки від начальника Одеської залізниці та почесні грамоти Державної адміністрації залізничного транспорту. Кожна з відзнак супроводжується грошовою винагородою.



http://magistral-uz.com.ua/news/v-novogodnie-i-rozhdestvenskie-prazdniki-doneckaja-zheleznaja-doroga-zadejstvovala-maksimalnyj-park-passazhirskih-vagonov.html

Новость предложена пользователем: Удалённый пользователь

Пока нет комментариев пользователей.
Для размещений комментариев Вам необходимо авторизоваться.